Едва десет дни след като дойде в литовския клуб Паневежис Лиеткабелис, Ноа Далман започна да блести с играта си. Само след два изиграни мача 25-годишният американец бе определен за най-добър играч на осмия кръг в литовската LKL лига. Това стана след победата като гост на намиращия се на осмо място в класирането Паневежис над четвъртия Шяулай, и то с 20 точки разлика - 98-78.


Далман не започна както титуляр, но за 29 минути игра той отбеляза 23 точки със стрелба 10 от 12, овладя 9 борби и направи 2 асистенции. Коефициентът му в този мач със стойност 34 е най-висок от всички играчи в кръга.


"Радостен съм, че спечелихме срещу Шяулай. Може би имах и малко късмет, моите съотборници играха отборен баскетбол и затова имах много шансове да отбелязвам кошове. Радвам се, че играя тук", каза Ноа Далман.


Преди Далман да пристигне в Паневежис, отборът на Лиеткабелис имаше 4 загуби и само една победа. След двата последователни успеха тимът се изкачи на седмото място с 3 победи и 4 загуби.


В първия си мач за новия си отбор срещу Мажейку Далман отново врезе като резерва и допринесе с 13 точки, 5 борби и 2 асистенции за 23 минути за победата на неговия тим със 76-67. Между тези две срещи от първенството Ноа имаше дял за победата и в първия кръг от първенството на Балтийската лига над литовския Приенай Тонибет с 89-67.