Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не даде големи шансове на своя тим в третия предварителен кръг на Шампионската лига.

Специалистът заяви, че не трябва да има прекомерни очаквания за влизане в най-комерсиалния турнир с оглед на тежките съперници.

"Шансовете ни са минимални, но разбира се, няма да се отказваме. Според мен имаме сили да влезем в групите на УЕФА. Това е постижима цел. Нека очакванията ни за тази Шампионска лига да не бъдат толкова големи.", заяви Младенов.

Наставникът за пореден път призова за бързо решаване на проблема с футболното хулиганство.

"Трябва да вземем пример от Англия и да вземем крути мерки, защото нещата във футбола прекалиха. Вече е време всички клубове да се обединим. Ако трябва, шампионатът няма да започне, докато не се въведе някакъв ред и закони, които да се спазват от всички. Контролът трябва да бъде еднакъв на всички стадиони", допълни треньорът.

На въпрос кои ще са освободените футболисти, Младенов заяви, че предпочита първо да се привлекат играчи и след това да се освобождават.

"Аз не искам да се разделям с никого. Коментирали сме ситуацията в клуба - нов собственик, селекция и скоро ще има резултати. Никога не съм коментирал, но не мога да скрия разочарованието си от Зе Руи, който има страхотен потенциал, но не направи нищо, за да допринесе за спечелването на тази титла", завърши Младенов.