Небойша Видич, Балкан: Бяхме се подготвили добре за Спартак, който има своите качества. Както и в предишното ни домакинство срещу Черно море играхме добре в защита. Днес успяхме да неутрализира едно от най-силните оръжия на гостите - играта им на пикенрол със Савич. Всичко вървеше по предварителния план, имахме добра стрелба и не се наложи да използваме план Б.


Що се отнася до интригата за второто място, още след загубата в Ямбол си казахме, че трябва да спечелим всички мачове до края на редовния сезон. И ще се стремим към това и в последните ни две гостувания.


Александър Дяковски, Спартак: Играхме много лошо, бяхме много статични, задържахме прекалено топката. Не се получи нашата игра и по този начин съперникът ни вкара доста точки от наши лоши нападения. Получихме 95 точки, но е факт, че повечето от тях бяха след наши лоши атаки.


В края на третата четвъртина извадих Груев и Величкович, защото не виждах вече смисъл да са на полето. Не толкова заради резултата, а защото играта ни не се променяше по никакъв начин. Исках да вдигнем енергията, но за съжаление не се получи.