Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

LG представя иновативния ux 5.0

LG представя иновативния ux 5.0

С предстоящото пускане на новия LG G5 на българския пазар, LG Electronics (LG) ще представи и нова версия на своя мобилен потребителски интерфейс - LG UX 5.0. Проектиран за по-игриво и иновативно мобилно изживяване, LG UX 5.0 ще предлага разширени функции и по-голямо удобство не само за потребителите на LG G5, но и за собствениците на предстоящите модели смартфони от LG.


Базиран на последната Marshmallow OS на Android, LG UX 5.0 съчетава в себе си философията на LG за бъдещето на мобилните телефони. LG UX 5.0 е приятен, подобрен и насочен към потребителя. Поддържа лесно свързване и оптимален контрол на LG Friends, като доставя по-удобно и мощно преживяване, добавяйки нови функции, които позволяват на потребителите да се насладят на G5 в максималния му потенциал.


„Ние анализираме начина на живот на потребителите на смартфони и създадохме LG UX 5.0 за да осигурим по-добро мобилно преживяване и значително разширена използваемост.”, каза Джуно Чо, президент и изпълнителен директор на LG Electronics Mobile Communications Company. „LG UX 5.0 и G5 са проектирани да предоставят иновативно потребителско преживяване, което отговаря на нуждите и на най-взискателните ни клиенти.”


Забавление с UX свързаност и LG Friends


Черешката на тортата при LG UX 5.0 е LG Friends Manager – мултифункционално приложение, което позволява на потребителите да контролират лесно модулите и аксесоарите, познати като LG Friends. LG Friends Manager интуитивно разпознава аксесоарите и лесно се свързва към тях, като изтегля и инсталира всички зададени приложения от Google Play Store. С LG Friends Manager процесът на свързване и контрол на LG G5 с неговите Friends не би могъл да бъде по-лесен.


LG Friends Manager генерира различен дисплей за всеки LG Friend. В съчетание с 360 CAM, на екранът на G5 ще се появят визуализациите за снимане и наличните режими на снимки. Албумът Friends Camera в галерията на телефона ви позволява на потребителите да категоризират и управляват изображенията, заснети с LG 360 CAM и Rolling Bot.


Иновативен UX за силно визуално преживяване


Едно от големите предимства на LG UX 5.0 е неговото приложение за изключително мощната камера на LG G5. Заснемането на изображения и видео никога не е било по-приятно и функционално.


 



  • Zoom In & Out – безпроблемно превключване между стандартния 78-градусов обектив и 135-градусов широкоъгълен обектив, единствено и само с леко докосване на екрана.

  • Auto Shot – усъвършенствана версия на Gesture Shot. Направете перфектното селфи чрез затваряне на затвора на камерата веднага след като лицето на бъде разпознато.

  • Multi View – заснема различни ъгли на изображенията в един и същ момент, използвайки предната и задната камера на G5 и LG 360 CAM.

  • 360 Wallpaper – изображенията от LG 360 CAM могат да бъдат визуализирани като 360-градусова панорама, която да бъде синхронизирана с посоките на движение на LG G5.

  • Pop-out Picture – комбинирайте две изображения със стандартния широкоъгълен обектив и създайте picture-in-a-frame ефект.

  • Film Effect – покачете нивото на ефектите с този сет от филтри. Бихте могли да пресъздадете аналогови снимки или просто да използвате режимът за преглед на снимките, избирайки желан нов филтър преди да направите снимката.


По-удобен и фокусиран върху потребителя UX


LG променя потребителския интерфейс и добавя няколко нови „умни“ функции към LG UX 5.0, за да повиши удобството при ползване.  



  • New Home – LG комбинира Home екрана с апликацията Drawer в LG UX 5.0 с цел да опрости потребителското усещане. Тези, които предпочитат традиционният екран, биха могли да го инсталират директно от менюто за настройки на своя LG G5.

  • LG Health – усъвършенстваната за UX 5.0 апликация LG Health осигурява режими за начинаещи и напреднали, в зависимост от профила ви. Бихте могли да започнете като начинаещ и да преминете към напреднал, ако достигнете определено ниво, като през цялото време ще бъдете мотивирани чрез визуализации на прогреса ви.

  • Always-on – с тази функция ще избегнете включването на телефона, само за да видите часа. С Always-on важната информация дата, час и съобщения ще бъдат постоянно видими на дисплея ви.

  • Smart Doctor – ще поддържа вашия G5 в отлично състояние, давайки ви съвети и решения в зависимост от потребителските ви навици.

  • World Clock – с атрактивен графичен интерфейс, този умен часовник ще ви показва часа в избрани градове от целия свят, като едновременно автоматично ще синхронизира часа с местното време на мястото, на което се намирате.

  • File Manager – използвайте G5 толкова лесно, както боравите с компютъра си – имате директен достъп до всички папки и файлове, обозначени с пътеката до файла в горната част на екрана. С новата търсачка бихте могли лесно да откриете документи, видео и снимки на своя G5.

  • Quick Help – открийте отговорите на всички въпроси, свързани с G5, по възможно най-бързия начин.

  • LG Backup – използвайте функцията LG Backup в комбинация с NFC, за да възстановите настройките си от други Android смартфони или да запазите разговорите си от любимите ви апликации.

  • Diverse Security Method – в допълнение познатият LG Knock Code ще ви позволи да отключите смартфона си чрез разпознаване пръстов отпечатък. Сензорът е вграден в LG UX 5.0 за да осигури удобство и сигурност от ново поколение.



Етикети към тази новина:
смартфон LG G5



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1320
Дата: 20.04.2016, 18:37

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com