Днешният двубой между мъжките отбори на Чавдар /Етрополе/ и ФК "Марек" /Дупница/, в среща от първенството на Югозападната трета лига, завърши при резултат 1:0 за домакините.
Още със започването на мача се разбра, че това ще бъде напрегнат, на моменти драматичен мач. Момчетата и на двата отбора бяха нахъсани за победа и се стараеха към нея с всички позволени и не до там позволени неща: единоборства, размяна на атаки с остри влизания и с груба игра. Това доведе до изнервяне на игрището и сред зрителите по трибуните.
Особено през първото полувреме. В края му се стигна до физическа саморазправа между наставниците на отборите и между играчите. Наложи се намесата и на охраняващите полицаи. Срещата бе прекъсната докато се нормализират условията за игра.
През целия мач, макар и не реализирани най-вече поради липса на късмет, шансовете бяха на страната на домакините.
В 25-тата мин. нашите момчета  организираха хубаво разиграване на топката и имаха прекрасен шанс да поведат, но ...това стана в 61-та мин. когато Николай Ботев вкара топката в противниковата врата за 1:0. Той  направи много силен мач за себе си и за отбора.
До края домакините имаха поне 4 шанса резултатът да се повиши, но не стана и след 2-те минути добавено време, мачът завърши при резултат 1:0 за Чавдар Етрополе.