На проведената снощи /21.11.2019 г./ втора – извънредна сесия присъстваха 16 от съвегтиците. По уважителни причини я нямаше Боряна Кремедска. Бяха още: заместник-кметовете Росица Христова и Станка Димитрова, Марин Маринов - кмет на с.М.Искър, кметски наместници на останалите села в Община Етрополе и служители на Общинската администрация.
Към предварително обявения дневен ред се прибави още една точка: доклад на комисията за избор на съдебни заседатели за Районен съд - Етрополе и Софийския окръжен съд.
• Комисия в състав Марин Маринов - председател и членове: Боряна Керемидска, Владимир Александров, Кристина Димитрова-Савова и Христо Андреев трябва да изработи проект за Правилник за организацията и дейността на Общинския съвет.
• Председателят на Общинския съвет Марин Маринов беше избран за представител в състава на Областния съвет за развитие на Софийска област.
• Инж. Мариана Петрова беше избрана за представител на Община Етрополе в Общото събрание на Асоциацията по ВиК в обособена територия, обслужвана от "Водоснабдяване и канализация" ЕООД - София.
• Сесията гласува месечната заплата на кмета на Кметство Малки Искър в размер на 1100 лв., считано от 06.11.2019 г. Решението бе прието с 13 гласа "за" и 3 "въздържал се".
• Сесията не прие Доклада на комисията за избор на съдебни заседатели в Районен съд - Етрополе и Софийски окръжен съд.
За датата на следващата сесия ще съобщим допълнително.