Селекционерът на България Пламен Марков отново отказа да определи националния тим като фаворит срещу своя пореден противник. Този път трикольорите срещат Грузия в сряда, а Марков сподели: "Запознат съм с отбора на Грузия. На мача ни срещу тях сигурно ще има 50 000 запалянковци, които ще ги подкрепят и ще викат срещу България. Но и ние имахме това предимство срещу Италия. Не смятам, че България е фаворит в този мач. Когато се срещнат два равностойни отбора, фаворити няма. Въпреки това ние отиваме само за победа", коментира Марков, който сподели и част от силните страни на Грузия.

"Грузия има сериозен централен нападател и добри флангови футболисти. Надявам се да не подценим противника. Това е типична балканска черта, но за това съм треньор, за да го предотвратя", поясни националният селекционер.

Марков допълни, че все още не е решил за титулярния състав, но със сигурност от групата, която ще пътува за Грузия, ще отпаднат няколко от националите, тъй като нямало смисъл да ги подлага на по-голямо разочарование, ако не играят в Тбилиси.