В нашето забързано ежедневие непрекъснато ни заливат потоци от информация. Но как да разберем коя е най-важната за нас, коя отговаря на нашите нужди и потребности? За разрешаването на този проблем може да помогне поставянето на видео стена в центъра на селото. 


Трудовец е китно село, разположено в Ботевградската котловина, вероятно и едно от най-хубавите места в нашата Родина - благоустроено, с население от над 3 000 жители, с добра материална база на обществените сгради, чудесна вилна зона и прекрасен парк в центъра. То ни пленява с планинска природа, традиции и дух, съхранявани грижливо през годините на развитие.


Това гласи текстът към проекта за видео стена, озаглавен „Елате ни на гости“. Той е изготвен от Ваня Иванова и ще се състезава с други разработки в категория „Дигитални иновации“ в програма „Пощенска банка – Вселена от възможности“.  


Общият награден фонд е до 30 000 лв. Стойността на гранта, който може да получи всеки проект, е на стойност до 10 000 лева, а реализирането на проекта следва да бъде в срок до 6 месеца от датата на получаване на гранта.


На 10 юли 2021 година започна фазата за подкрепяне на представените проекти чрез гласуване на платформата на www.30yearspostbank.bg.


Гласуването ще бъде ограничено до един глас за един проект в една категория. Гласуването ще се осъществява посредством регистрация с e-mail или Facebook профил.


Гласуването ще бъде отворено до 31 юли 2021 г. включително.


На 1 август 2021 г. ще бъдат обявени 10 финалисти във всяка една от трите категории, които са събрали най-много гласове.


Желаещите да подкрепят проекта за видео стена в центъра на село Трудовец, могат да направят ТУК.