Водещият на "Вечерното шоу на Азис" засне тайна фотосесия тест за руското издание на Vogue. Това се случи преди броени дни, когато лично главната редакторка на списанието -  Алена Долецкая, се свърза с изпълнителя и му отправи изкушаващото  предложение.

Руската журналистка неотдавна се завърна от бизнес посещение в Украина, където съвсем случайно  в ръцете й попада брой на списание „Телекритика" -  авторитетно местно издание за телевизия, чиято корица скандалният певец и водещ украси през октомври.

Модната редакторката силно се впечатлила от визията и оригиналния стайлинг на Азис и решила на всяка цена да се свърже с него.

Долецкая осъществи връзка с екипа на предаването на Азис чрез украинската си колежка, автор на материала, и пробната фотосесията за „Vogue Россия" е вече факт.

Специално за снимките, продължили повече от десет часа, от Русия пристигна известният моден фотограф Влад Локтев. Смелите авангардни хрумвания за дрехите във фотосесията са отново на дизайнерката Зорница Първанова, с която кралят на поп-фолка от години работи.