След експлозията на емоциите в Арена Ботевград от спечелването на шампионската титла празненството се пренесе на площада до часовниковата кула. Стотици дойдоха отново да аплодират играчите, треньорите и всички от шаба на тима, а докато ги чакаха, извиха кръшни хора под звуците на градската духова музика.


Настроението на всички бе приповдигнато. Емоционално слово произнесе кметът на Ботевград Иван Гавалюгов. " След титлата през 2019 година, която Ботевград чакаше 30 години, сега станахме шампиони само три години по-късно.  Следващата цел е  да направим добро представяне и в Европа", каза той, и даде тон на една от песните, с която публиката поддържаше отбора..


Всички играчи се качиха на терасата на читалището под нестихващите аплодисменти и скандирания. Триумфът на отбора бе ознаменуван с продължителна заря. Треньорът Небойша Видич каза по няколко думи за всеки един от отбора, както и за хората от неговия щаб, благодари от сърце на всички тях, както и на страхотните привърженици, които през целия сезон подкрепяха отбора.