От 10 до12 юни се проведе Международен турнир по кикбокс в стил лоу-кик за купата на „АЕЦ“  Козлодуй. Той бе организиран от Община Козлодуй под егидата на Българска конфедерация по кикбокс и муай-тай. Домакини бяха СК „Голдънбойс“ с председател Георги Вачев.


В състезанието участваха общо 5 държави (Израел, Сърбия, Гърция, Молдова и България), 36 спортни клубас 237 състезатели.


СК „Балкан Файтърс“ взе участие с шест състезатели. Павел Василев направи изключително зрелищна среща в категория мъже +91кг. 


За съжаление съдийското решение даде победата на състезателя на ЦСКА и Василев остана трети в тази категория, а съотборника му Васил Стоянов, който участва в същата категория, се класира на второ място.


Цветелин Кръстанов в категория мъже -60кг., направи категорична заявка за златото. Завършилата с нокаут в 30-та секунда в първа среща го класира за финал. Малко не му достигна за да вземе златото в тази категория и се остана на второ място.


Мехмед Рамадан в категория мъже -70кг., спечели бронза след няколко срещи.


Николай Маринов категория 71 кг. и Ивелин Стефанов в в категория 75 кг., се състезаваха при кадетите, където спечелиха трети места.