При трайно нарастваща подкрепа за “Демократична България” (по данни от проучванията на водещите социологически агенции), в последните две седмици лицата на обединението в София област продължават неспирната си обиколка със срещи лице в лице с хората. След многобройни разговори в Ботевград, с. Джурово, Етрополе, с. Трудовец, Своге, Костинброд, Ихтиман, Костенец, Сливница и селата в околността, водачът Антоанета Цонева и кандидатите Александра Стеркова, Николай Диловски, Нели Цанова, Иван Димитров и Димитър Димитров ще проведат среща с представители на бизнеса и граждани в с. Скравена идната сряда. 


Оставили сме популизма на популистите. Срещаме хората и проблемите им лице в лице. Наричаме нещата с истинските им имена, защото е време българите да получат управление със смелост, отговорност, последователност и здрав разум.” Това сподели Антоанета Цонева и призова гражданите да дойдат и да споделят за какво ще гласуват на 2 октомври, за какво не искат да гласуват и каква България искат за себе си и своите деца. 


Срещата е отворена за всички желаещи и ще се проведе на 21 септември, от 11:30 в центъра на с.Скравена. Кандидатите за доверието на гражданите ще направят и демонстрация с реална машина за гласуване. 


Гласуването с машини беше трудно извоювано и още по-трудно защитено от лапите на нашите политически опоненти, които искат да върнат България в миналото. То не е страшно, а напротив – лесно и достъпно е. Баба Параскева от Своге, например, няма проблем с машинното гласуване – защото е сигурно.“ Това коментира Стеркова след демонстрация в Своге.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!