Росен Барчовски, треньор на ЦСКА: Мачът въобще не беше добър. да съм откровен. Нивото беше много ниско, новогодишно ниво. На нашите отбори много им се отразяват тези прекъсвания. Разбира се, Балкан си свършиха работата, победиха ни. Играха по-добре, но и те са далеч от това, което искат, аз съм абсолютно убеден в това. Ние играхме слабо, особено в нападение. Първото полувреме вкарвахме с по-добър процент, но направихме много грешки, което е недопустимо. Второто намалихме грешките само до две, но пък ни намаля процентът на стрелба. Просто не си създавахме добри ситуации. Един Зейн Ноулс, който се бори, но това не бе достатъчно. Травмата на Венци Петков не е сериозна, има едно навехване на глезена, но лекарстшият екип прецени, че трябва да получи по-дълго време за почивка.


 


Алекс Симеонов, ЦСКА: Целият мач беше труден. Те ни водеха през цялото време. Проблемите, които имаме с контузии и вътрешни неща, ни се отразиха. Докато Балкан днес игра доста добре, вкарваха всички. Ицо Захариев игра малко по-добре от другите, и заслужено спечелиха.


 


Петър Златанович, треньор на Балкан: Мисля, че до известна степен имахме по-добра организация в нападение.  А също така и с по-голяма интензивност в защита, което ни даде лесни точки.  През първата не играхме добре, през втората с две бързи атаки направихме разлика. Годфри играмного малко, тъй като на загрявката се хвана за прасеца, какво е състоянието му ще разберем в понеделник. В края пуснах младите играчи, един от които - Кристиян Василев, направи дебют. Може би тябваше и по-рано да ги пусна. Без такива млади момчета няма смисъл да се продължава. Другата събота предстои нов мач - с Левски. Това е дерби. Мисля, че и ние, и те искаме такива мачове.


 


Христо Захариев, Балкан: Определено второто полувреме играхме по-силно. Топката вървеше, тръгна ни и стрелбата. След слабия мач срещу Рилски, който изиграхме, искахме да зарадваме публиката, да покажем друго лице. Това беше най-важното. И да си върнем за загубата от ЦСКА през есента. Мисля, че си изпълнихме задачите. Тичахме на  контраатака, вкарахме стрелбите си. Да, отбелязах най-много точки, но това се дължи и на отборната игра. Винаги давам най-доброто от себе си на игришето както в защита, така и в нападение.