Росен Барчовски, треньор на ЦСКА: Започнахме добре, но те взеха мерки, затегнаха защитата, концентрираха се. Домакините влязоха в мача в лошо психологическо състояние след загубите за Купата и тук от Бургас. Ние се възползвахме, но много за кратко. Класата е горе-долу такава. Разбира се, можехме на направим малко по-оспорван мача, но прецених, че трябва да цзапочват да играят повече младите играчи, какъвто и да е резултатът. А и Васко Бачев ни липсва, в нашия състав когато го няма един основен играч, е тежко.


Дамян Минков: Тръгнахме добре, но според мен ни падна концентрацията и малко или много ни свърщиха силите. Получихме лесни кошове, загуби се организацията в нападението. Като цяло не можахме да намерим отговор. Втората и третата част бяха решаващи, в четвъртата при 30 разлика няма какво да се направи. Според мен трябва да играем 40 минути на сто процента.


 Димитър Димитров, Балкан: Играхме с добра енергия и тичахме на бърза атака. Направихме една комфортна разлика. Играхме добре в защита - но дали тя се отразява на нашите действия или че ЦСКА просто не бяха готови за този мач, не показаха истинското си лице. Що се отнася до смяната на треньора, това ни е за трети път този сезон. Очевидно нещата не вървяха добре и затова са промените. Но ние сме професионалисти, няма значение кой е треньорът и трябва да играеч във всеки мач на сто процента. Казах на момчетата - трети път за щастие. Има още два месеца до края на сезона и се надявам да завършим сезона по най-добър начин.


 


Васил Христов, треньор на Балкан: Благодаря на момчетата, че се зарадваха искрено за доброто им представяне днес и категоричната победа.  Щастливи сме, защото изиграхме хубав мач, в който допринесоха всички момчета, всички се хвърлиха на терена. Ние трябва да продължаваме с този подход към мачовете, да движим топката, да уважаваме свободния човек. Трябва да работим още много, защото предстоят по-важни мачове. Не трябва да подченяваме по никакъв начин отбора на ЦСКА, те имат сериозни състезатели, въпреки че са със скъсена ротация. Поздравявам и двата отбора. ЦСКА са в трудна ситуация, но се борят да продължат.