ЦСКА-Интерлоджик ще продължи да "радва" феновете си в националната лига поне до края на годината. Това стана ясно вчера, след като генералният мениджър на елитното ни първенство обяви, че всичко при "червените" е изрядно. Както е известно, от Лигата обявиха, че ще изискват гаранция от 50 000 лева за всеки месец от всички клубове, които да гарантират обезпечеността им, за да не се стигне до финансов колапс, както стана с Балкан още преди началото на шампионата.

"ЦСКА-Интерлоджик покрива изискванията за участие в Националната лига. От ръководството на клуба ми изпратиха писмо на 11 ноември, с което ми представят банкови извлечения от двете си сметки. Според тях в клуба има необходимите за месеца 50 000 лева и това му гарантира участието наравно с останалите отбори. При това положение аз като генерален мениджър на Лигата нямам никакво право да санкционирам ЦСКА", коментира ситуацията Стефан Станев.

Той обаче поясни, че ще изисква всеки месец такова извлечение не само от "червените", но и от останалите клубове. "Така е по наредба и тя трябва да се спазва. Ако някой си позволи да не се съобразява с наредбата, ще има сериозни последствия", допълни генералният мениджър на Лигата.