Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - batito_1
Потребителско име:batito_1
Име:Господин Бучко Захаров Шикеров
Статус:потребител / активен
Възраст:101 години
Регистриран на:05.01.15, 17:02 (преди 10 години)
Брой коментари в Новини:32
Последна промяна:26.09.15, 21:58 (преди 9 години)


Последните коментари в новини:


21,22,23 и пр. Ми кандидатирай се ти за кмет, като ставаш! Доста ще ние забавно, ако това се случи! Много щастлив

Ном. 24, поздравления! Истински фен, сте! Ей, определени личности /не хора/, с посещение на един мач годишно, само чакат повод да обиждат кмета, Мишо и който им падне... От коя кохорта са знаем. А предложете нещо градивно, посочете пътя по който да върви отбора... Пък и какво толкова се е случило... Моля, спрете да въздействате негативно с писанията си на отбора. Подкрепете ги с добри думи, класирането все пак е догодина! Балкан 1

Дай боже! Благодарност на работниците и семействата им.

Браво за свършената работа, но все пак това е трудовото им задължение, нали? Би трябвало да се работи превантивно, но амортизираният водопровод е факт! Време е да спре това безумие със спирането на водата за цял град, а да заработи идеята за възстановяване и поставяне на нови спирателни кранове по квартали.

Браво! Най-после край на "Аз в земята пари няма да хвърлям"! Крановете са решението - монтаж на нови и проверка действието на старите! Така като беше преди 12-13 год. Ако ВиК София е нашето спасение - ОК! Действайте, за да имаме чиста вода за нас и поколенията след нас!

« предишна123456следваща »