Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - batito_1
Потребителско име:batito_1
Име:Господин Бучко Захаров Шикеров
Статус:потребител / активен
Възраст:101 години
Регистриран на:05.01.15, 17:02 (преди 8 години)
Брой коментари в Новини:32
Последна промяна:26.09.15, 21:58 (преди 7 години)


Последните коментари в новини:


batito_1, 23.02.2016, 17:25:05 (преди 7 години)
Спорт / Миро Ралчев вече не е треньор на Балкан
И... като е с авторитет, а има "пробити" играчи и не изпълняват указанията му? Какво следва - ако е човек с достойнство (Ралчев) напуска, ако е заради заплата - тук е докато го освободят за слаби резултати! Не трябва ли да се търси причината в играчите? Я си спомнете каква беше атмосферата мин. сезон - прически, чорапи, бради и пр. и каква е сега? Защо не е същата? Коя (по-скоро КОЙ) е причината? Защо играчите се карат помежду си и с треньора? Иначе, под сурдинка ние знаем КОЙ е виновен, кой е подстрекателя, завистника, наглеца... И той си знае! Ако има виновни играчи, членове на Управителния съвет или други хора от щаба и около него и ако имат достойнство като ХОРА - да кажат истината за отчайващата игра и да си понесат последствията, колкото и добри играчи, деятели, ръководители и пр. да са! Това очаква баскетболен Ботевград! И нов възход на отбора!

batito_1, 22.02.2016, 19:08:13 (преди 7 години)
Спорт / Бездушен Балкан загуби от Берое за 3-4 място
botevgradchanin,или Георгиевчанин, Много щастлив Не това ръководство е виновно, а онова дето си взе и пералните, дето проби състезатели и част от щаба да участват в партията му и да играят символично в тези два мача. Жалко за подбудителя, жалко за изпълнителите. Спорта би трябвало да си е спорт, а политиката извън него! Не е оправдано да "прецакваш" и съотборниците си, да разрушиш мечтите им!Отделно са нашите фенски надежди! За съжаление се случват такива неща!Очакваме адекватни действия от клуба и нови победи в първенството! А позната поговорка гласи: "И без петел ще се съмне"!

Поздравления за "Рилецо"! Пребориха се срещу съдийския отбор и спечелиха заслужено! Завиждам на публиката им ... да изживееш такава приятна емоция сътворена от любимия отбор... В спорта няма малки и големи - има борци и примиренци. Рилски показаха борбеност, дух, сърце и спортен хъс, нещо, което Балкан бе оставил в съблекалните още преди дни! Честита купа, момчета, честито Данчо! Балканци, докажете, че сте "юнаци' в следващите мачове от първенството!

Ако е истина слуха,че двама от играчите на Балкан, в двата мача са следвали указанията (платени) от партийния си вожд и са симулирали игра, жалко за тях! Аз бих ги освободил от отбора, щом играят срещу него!