Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - batito_1
Потребителско име:batito_1
Име:Господин Бучко Захаров Шикеров
Статус:потребител / активен
Възраст:101 години
Регистриран на:05.01.15, 17:02 (преди 8 години)
Брой коментари в Новини:32
Последна промяна:26.09.15, 21:58 (преди 7 години)


Последните коментари в новини:


Това беше на първо четене. Г-н Гавалюгов е "баскетболен" човек и знае какво да направи в тази посока. Надявам се да го и постигне! А Филипов е прав и всеки ботевградски фен посетил арена Самоков е видял просторния паркинг. Освен това под основната зала е тренировъчната - вярно, с колони е и е подходяща по-скоро за турнири на 10 годишни деца, но я има и се ползва! Помещенията за длъжностните лица са перфектни!Видеонаблюдение, отопление, охрана и пр. И всяка седмица състезание, т.е. приходи за общината, близкото заведение и пр. Дааа, мислила са самоковци! Може би защото са по-умни, или по-пресметливи, или не толкова лакоми за пари под масата! Успех в начинанието! (А и помислете за промяна на входната част на залата - неуютна е, студена и празна!)

М-даа... "въздухар" е Филипов, щото каквото е постигнал е с труд и акъл. За постигнатото от Г.Г. да не отваряме дума - там думата е на прокурора!

batito_1, 20.12.2015, 11:38:56 (преди 7 години)
Ботевград / Водопроводна авария на ул. "Дондуков"
За съжаление водоподаването ще бъде спряно! И то в почивен ден! Ама такива са последиците от "мъдрото" управление на един "ръководител" на дружеството в миналите години. По спомен ще цитирам думите му: "Аз в земята пари няма да хвърлям", а ставаше дума за спирателни кранове за отделни квартали. По онова време ставаше дума за 2-3 хил. лева. До сега колко ли пъти повече са "хвърлени в земята" без резултат? И колко ли пъти седмично ще четем „В и К Бебреш” ЕООД уведомява своите абонати, че e възникнала авария..."!

Жалко! Баскетболен град, разбираща публика, а я нямаше в залата. Вярно, правчани са ни опоненти в нашето първенство, но... В какъвто и да е спорт българите би трябвало да подкрепят българите! Е, слаби бяха Лукойл, та чак изнервиха малкото публика, та за това мнозина изгледаха на живо с мъка първите две части. Но ми липсваше емоция, борбеност, оспорваност и страхотна атмосфера предизвикана от феновете. Нямаше ги... та кога ще видим на живо отбори от световна величина в града ни? "Балканец" съм от дете, а сега съм на преклонна възраст, но ви призовавам: Елате на следващите мачове! Нека подкрепим отбора подобаващо, а играчите да се вземат в ръце и играят за себе си , а и за нас!

Хайде, помислете над абревиатурата ГДБОБ - гражданско движение за Ботевградски и ОБЩЕСТВЕН просперитет. ОБЩЕСТВЕН, г-жи и г-да подкрепящи Г.Г., не личен негов и Ваш!