Първата съвместна пресконференция дадоха днес ръководството на ЦСКА и представители на фирма "Титан АС", с което узакониха влизането на фирмата в управата на "червените". Предварителният договор бе подписан още на 24 декември, а окончателното завършване на сделката трябва да стане в близките два месеца. Представител на фирмата бе председателят на съвета на директорите Андрей Кирилов. Той заяви, че целта пред ЦСКА е ясна - титла и атака на групите на Шампионската лига.
"Пред ЦСКА целта винаги е титлата. Освен това ще гоним и влизане в Шампионската лига. Хърватски, гръцки, румънски, турски и сръбски клубове се представиха добре в турнира. Само български отбор не е играл успешно. Така че това е нашата цел. С Левски ще водим сериозна битка през пролетта, така че тръгваме на война, като на война", заяви Кирилов.

"Дълговете на ЦСКА са големи - около 17 милиона евро, но щом сме се заели с тази сделка, значи можем да изчистим натрупаните задължения. Щом договорът се финализира окончателно, ЦСКА ще има и нов официален спонсор. Концепцията за управление на тима ще бъде уточнявана допълнително", допълни представителят на "Титан".