Вратарят в националния отбор Димитър Иванков наказа Фенербахче с гол от дузпа в последните секунди. С хладнокръвното попадение в 95-ата минута българският страж донесе домакинска победа на Бурсаспор в дербито от 25-ия кръг на турското първенство.

Отборът на Иванков спечели с 2:1, въпреки че до 86-ата минута губеше с 0:1 след попадение на испанския национал Даниел Гуиса още в 4-ата минута. 240 секунди преди края на редовното време Туна Юзумчу изравни. В оставащите минути домакините се разиграха и направиха всичко възможно, за да вземат трите точки. Така при една от последните атаки Бурсаспор получи правото да изпълни дузпа. По традиция зад топката застана вратарят Димитър Иванков, който хладнокръвно прати топката в мрежата, след като излъга турския национален страж Волкан Демирел и донесе победата на отбора си с 2:1.

След този успех Бурсаспор е на 6-о място във временното класиране на елитната турска дивизия. Отборът на Иванков вече има актив от 38 точки. Фенербахче пък е четвърти в подреждането с 44.