ЦСКА стигна само до 0:0 на стадион "Васил Левски" срещу Динамо Москва в първа среща от плейофите за Лига Европа. Момчетата на Любо Пенев, отново в експериментален състав, удариха две греди срещу тима на съветската милиция.

Гостите от Русия започнаха по активно двубоя, но не успяха да стигнат до чисто голово положение в първите минути. След първия четвърт час ЦСКА заигра по-активно и успя да направи няколко опасни атаки. В 22-ата минута домакините бяха много близо до гол, след като Тодор Тимонов стреля отдалеч, но топката срещна гредата.

Шест минути по-късно Александър Кержаков направи най-сериозният пропуск за Динамо през първото полувреме, след като от 2-3 метра стреля в аут.

В 45-ата минута шокиращият титуляр Орлинов стреля опасно от фаул, но топката се отклони от дясната греда.

Гостите започнаха по активно и второто полувреме и в 55-ата минута имаха чиста възможност за гол, след като Иван Иванов не успя да изчисти топката, тя попадна в Кержаков, но ударът на руснака не намери вратата. В 58-ата минута съдията отмени гол на Динамо заради засада.

В 66-та минута след добра комбинация  Спас Делев подаде добре към Йордан Тодоров, който имаше добра възможност, но стреля в аут.

Осем минуи преди края ЦСКА пропусна чисто положение за гол, след като Спас Делев беше изведен на чиста позиция, но ударът му премина до гредата.

Така всичко ще се реши в реванша в Москва.