Пълна кошница с медали донесоха състезателите по таекуон-до от Етрополския клуб „Таек-кион” от Републиканския турнир по този спорт за купата на „Идеал Стандарт”, който се проведе в началото на месеца в гр.Севлиево.
От там отборът се е завърна с 4 златни, 10 сребърни и 9 бронзови медала при децата от 10 до 14 години и при юношите и девойките.
Ето и имената на победителите: Теодора Николова-при децата, явява се на първо състезание и се представя отлично на форма. Николай Петков-също при децата е с второ място на 36 кг спаринг. Преслава Петрова-също с първо представяне при децата взема бронзов медал на форма.
Дългогодишният състезател Павел Пеев се класира на  второ място при децата на спаринг до 40 кг. Стоилка Панова при девойките е на второ място на форма и на трето на спаринг в категория 58 кг.
Висок боен дух за победа показаха още Румен Йолов, Пламен Панов, Василена Тодорова, Калин Митрофанов, Георги Василев, Пламен Пушкаров, Цветан Цветанов, Даниел Кръстев, Саманта Бал.
Треньорът Борислав Витков изказа след състезанието своята специална благодарност за помощта и съдействието на ръководството на спортното дружество „Етрополе” и на Пламен Петков с надеждата, че за в бъдеще клубът ще срещне по-голямо разбиране и финансова и друга помощ от повече фирми и физически лица. Защото до края на учебната година пред състезателите предстоят доста и не леки състезания и битки за медали.
Още повече, че етрополският Клуб „Таек-Кион” е колективен член на Съюза на българските командоси.