Димитър Бербатов едва ли има равен в очите на северноирландските играчи, които ще имат за задача да го спрат тази вечер на "Уиндзър Парк". Българският нападател обаче заяви, че постоянните спекулации около неговото бъдеще в Тотнъм му пречат да си върне най-добрата форма, пише лондонският Таймс.

"Доволен съм, че трансферният период вече е затворен. Сега ще мога да се съсредоточа и да дам най-доброто на Тотнъм. Спекулациите пречат на представянето ми. Трябва да бъде свършена още много работа. Сега ще мога да се концентрирам, за да бъда в добра форма", заяви българският голмайстор.

Бербатов бе в основата на равенството 1:1 на Тотнъм у дома с Манчестър Юнайтед в събота, но в интервю той призна, че сериозно е повлиян от постоянните слухове за преминаване на "Олд Трафорд", отбелязва изданието.

Вратарят на Северна Ирландия Майк Тейлър каза преди днешния приятелски мач с България, че Бербатов е най-добрият нападател наоколо, но 27-годишният българин смята, че е сянка на играча, който "освежи и раздвижи" Висшата лига миналия сезон.