“Г-н престъпник, не си трийте ръцете с мен! С неуважение: Н. Бареков." От този текст в кратко съобщение се оплака днес бившия вътрешен министър от правителството на ГЕРБ, Цветан Цветанов, който от  вчера е със свален имунитет. 

“Да, това е sms, който аз изпратих вчера на Цветан Цветанов, в който си позволих да го квалифицирам като престъпник. Направих това, защото от няколко седмици Бойко Борисов и Цветан Цветанов лъжат Европа, че са загубили изборите заради мен и TV7.”, това заяви Николай Бареков, изпълнителен директор на TV7 и NEWS7 преди минути в ефира на телевизията, като зададе и публичен въпрос към Цветанов дали е вярно, че по време на изборите за президент и вицепрезидент на страната през 2011 г., Цветанов е  направил твърдение пред Станимир Флоров, че щом ГЕРБ печатат бюлетините за изборите, значи ще ги спечелят.

Николай Бареков заяви също, че за разлика от ГЕРБ, той е сред хората. Обикаля страната и се среща с разочарованите от управлението от последните три години хора. “ГЕРБ загърбиха отечеството си и се самозабравиха”, коментира още той.  „Те загубиха изборите, заради неучастието на голям брой фалшиви бюлетини в изборите, както и заради поведението си във властта”, каза Бареков.