За кой ли път СУ „Христо Ясенов“ се готви да чества своя Патронен празник. Но сега той е с особено значение: предстои да се отбележи 75-годишнината на етрополската гимназия. За всички етрополци, независимо дали са в общината, или вече живеят на друго място, това събитие ще донесе много мили спомени.
В тази връзка има идея: поредното театрално представление да бъде изнесено от възпитаници на училището, но вече завършили. Нека всички, които в предишни години са дишали праха на сцената, раздавали са се в светлината на прожекторите и са се радвали на аплодисментите на прекрасната ни публика, да изпитат отново тръпката от магията на театъра. Уточняването на ролите, дните и часовете на репетициите ще стане в зависимост от свободното време на всеки ентусиаст (дори и в почивни дни). Записване: в родното училище или на телефон 0879 59 71 71 при В. Вълов.
Родители, роднини и приятели – предайте това съобщение на вече порасналите ни момчета и момичета, без значение къде са в момента. Хайде в края на февруари да докажем на съгражданите ни: бивши ясеновци няма!
С уважение: В.Вълов - ОУ "Христо Ясенов"-Етрополе