Нападателят на българския национален отбор и Манчестър (Юнайтед) Димитър Бербатов обяви представителния тим на България за пълен карък. Това свое изказване звездата направи по повод гостуването на трикольорите в Грузия на 15 октомври. "Това си говорим с момчетата. Ние, българите, сме пълни каръци. Не мога да не съжалявам, че не играем с Грузия на неутрален теран. Те играха два мача в Германия и когато трябваше да се изправят срещу нас, се върнаха в родината си", коментира Димитър Бербатов, който изказа доста интересна гледна точка за предстоящия сблъсък срещу Италия.

"Това е световният шампион. Всички познаваме техните звезди. Няма съмнение кой е фаворитът, но нищо не се знае. Както можем да загубим, така не е изключено да победим или завършим наравно. Представете си, че в 90-та минута топката се удари на някои в коляното и влезе във вратата. Така става 1:0 и бием Италия", разясни за един от вероятните сценарии срещу Италия българският капитан.

Бербатов обяви, че стадион "Васил Левски" със сигурност ще бъде пълен, най-вече заради статута на Италия. "Знаете, че Италия има много фенове в България. Половината запалянковци ще дойдат заради нас, а другата, за да гледат Италия. Много хора дори ще се двоумят кого да подкрепят, но стадионът ще е пълен. Все пак това е световният шампион", добави звездата на Манчестър (Юнайтед) и българския футбол.