„100% и играчите чувстват това, което и аз, че можехме да победим този отбор. Когато паднеш от отбор, който играе бързо, стреля добре, добре, но не е така и това е лошо. Имахме нашите шансове. Днес изглеждаше сякаш в някои играчи имаше страх. Не разбирам този страх, който виждам.


Първото полувреме бяхме изненадани колко сме сами на терена. Не вкарахме нищо. Всичко, което Дерик стреля и практически е бил сам, изпускаше. Второто полувреме заиграхме малко по-агресивно. Имаше много опции да се намери решение.


Определено Крисчън Джоунс е много важен за нашия отбор. Днес вкара 15 точки, не даде това присъствие в полето, защото не се чувстваше добре, но върху това не можем да влияем. Трябва да се играе с по-голяма мисъл и сърце.


Галил Елион е със сигурност категорично най-добрият отбор тук. Искахме да играем този финал, да покажем, че можем да се класираме, да играем един мач без натиск и да играем хубав баскетбол.


Днес не играхме нашия баскетбол. Мога да кажа, че съм разочарован от това, което показахме. Това не е баскетболът, който ние играем и дори не е баскетболът, който може да ни донесе титла в последния етап, който имаме от сезона и това са плейофите в българското първенство.


Не е добре, когато преди плейофите треньорът казва това, но просто това е моето впечатление. Няма много принципи и система в играта на Макаби Хайфа. Трябва много да четеш и да наказваш, както се случи ситуацията на терена. Няма план за мача.


Те играят произволен баскетбол. Трябва да се чете и когато си решил да стреляш, да стреляш. Но когато двама мои стрелци стрелят не само еърбол, а прехвърлят метър, това не разбира. Ще видим как ще излезем в неделя. Това е тежък въпрос. Ще видим как ще ги мотивираме, ще се опитаме да играем по-добре срещу домакина Ирони Нахария.