Публикуваме поздравителен адрес от кмета Иван Гавалюгов до жителите на община Ботевград по повод настъпващите Коледни и Новогодишни празници:


УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,


В навечерието на най-светлите християнски дни – Бъдни вечер и Рождество Христово, и настъпващата Нова 2023-та година Ви желая на здраве и успешна реализация на Вашите копнежи и желания!


Нека чудото на празниците донесе много нови успехи в развитието на града и селата от община Ботевград – инфраструктурни, духовни и повишаващи качеството на живот.


Нека бъдем по-добри, по-смирени и търпеливи, защото положителната промяна настъпва тогава, когато на първо място облагородим отношенията си един към друг, а след това осъзнаем, че сме част от едно общество, което може да върви напред само единно.


Няма значение колко богата ще е празничната трапеза, щом тя е събрала любимите на сърцето ни хора, затова желая на всички Вас да бъдете споделени както по празниците, така и през цялата нова 2023-та година!


Светът около нас се развива и времето, в което живеем, е динамично. Нека се помолим през 365-те дни на Новата година то да е мирно и благодатно!


Весели празници!


ИВАН ГАВАЛЮГОВ,                                                                        Кмет на община Ботевград