От вчера строителните фирми могат да подават документи за участие в подбор за изпълнител на ремонтните дейности, заложени в обществената поръчка на Община Ботевград с предмет: „Изпълнение на СМР за модернизация, обновяване и въвеждане на мерки за достъпна среда на ОУ „Н. Й. Вапцаров“, гр. Ботевград“.


С реализацията на проекта ще бъде постигната модернизация, основен ремонт и въвеждане на енергоспестяващи мерки в сградата на ОУ „Н. Й. Вапцаров“ (зад ОББ), като с изпълнението на дейностите, предмет на настоящата обществена поръчка, се цели осигуряване на съвременна материала база, която да гарантира здравословни и качествени условия за обучение в образователната институция.


Прогнозна стойност на обществената поръчка е 1 500 782,86 лева без ДДС. Изпълнението ще бъде финансирано в рамките на Договор за финансиране на инвестиция по Националния план за възстановяване и устойчивост № BG-RRP-1.007-0082-C01 от 07.12.2023 г. за изпълнение на одобрено предложение за изпълнение на инвестиция с наименование „Модернизация на ОУ „Н. Й. Вапцаров“, гр. Ботевград“, общ. Ботевград“ с финансиране по Механизма за възстановяване и устойчивост, Стълб „Иновативна България“, Компонент 1 „Образование и умения“, Инвестиция 2 „Модернизация на образователна инфраструктура“, по процедура чрез подбор на предложения за изпълнение на инвестиции BG-RRP-1.007 „Модернизация на образователна среда”.


Срокът за подаване на оферти или на заявления за участие изтича в 23:59 часа на 4 март 2024 год.


Още информация ще откриете ТУК