Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - dimolin
Потребителско име:dimolin
Име:Господин Dimo Petkov
Статус:потребител / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:22.10.18, 10:08 (преди 2 години)
Брой коментари в Новини:33
Последна промяна:22.10.18, 10:09 (преди 2 години)


Последните коментари в новини:


Родителите или някой близък на детето могат да опитат и с платформата https://helpkarma.com/. Това ще увеличи шансовете за събиране на парите.

#23 Нека по света да не си строят обществени тоалетни. Ние да си построим. Прави се на нивото на земята (а не под земята като беше едно време), за да могат и хората в неравностойно положение да имат лесен достъп, свързва се към централната канализация. Ще е добре да е автоматизирана, за да функционира 24 часа и да не се налага постоянно присъствие на персонал. Но и да не е автоматизирана, а класическа, проектирана лесно да се почиства и т.н., и това е решение. Нищо сложно.

Надявам се в проекта да са предвидени обществени тоалетни.

#84 имам починал,но това какво общо има? Аргументирай се защо не е подходящо.

Предложението на кмета е много добро. Мястото на юг от язовира изглежда подходящо за целта, тихо и уединено, и същевремено недалеч.

Само безумец може да иска в хубави площи, идеални за жилищно строителство, да се правят гробища. Ботевград, освен от гробища за мъртъвци, има нужда и от жилища за млади и образовани хора, ако искаме градът да се развива и просперира. Всяко населено място има нужда от такива хора, но Ботевград има предимството да се намира в близост до София, което означава, че има възможност откъде те да бъдат привлечени.

Този въпрос трябва да приключи вече и да се мисли за други важни неща.