Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - hristo
Потребителско име:hristo
Име:Господин Христо Христов
Статус:потребител с права / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:03.10.07, 15:12 (преди 12 години)
Брой коментари в Новини:318
Последна промяна:03.10.07, 15:14 (преди 12 години)


Последните коментари в новини:


hristo, 23.08.2019, 18:35:45 (преди 3 месеца)
Етрополе / СЪОБЩЕНИЕ ОТ СДРУЖЕНИЕ „За Етрополе”
Грешката е вярна - да се чете 26.08.2019 г. Поправена е и в текста! Много щастлив

№4, ако имаш в предвид обсъждането, преди него качихме съобщение, къде и кога ще се проведе. Всички мероприятия на общината са открити за гражданите. Затова се и проведе в читалището. Ако на теб е трябвало да ти се изпрати специална покана, това е друг въпрос.

"Батальонът се строява"

За мен полемиката беше до тука. не съм свикнал да ми се налага такъв арогантен тон на разговор. И на двамата желая нови творчески успехи в нищоправенето.

а № 8 - Винаги съм държал на думата си, но когато беше нашата полемика, никой не е знаел, че ще има празник. Като редактор на етрополската секция имам задължението да покривам всичко, което става в Общината. На предложения час беше поредното мероприятие от празника, поради което не мога да бъда на две места - по-важно ми е мероприятието.

На № 9 ще кажа, че няма от какво да се срамувам, освен от такива като него, които си завират гагата, където не им е работя.За разлика от него, аз има какво да работя, а не да седя пред компютъра и да се чудя от коя да умра.
Освен това, драги ми анонимнико, тази ти реплика може да се квалифицира и по друг начин, защото се касае до много неща, за които едвам ли ще се сетиш. Ако разбираш за какво става въпрос, нямаше да се изтърчиш като пуле пред майка си и да отговаряш от мое име. Не съм те упълномощавам да ме представляваш, затова втори път не ми пресичай пътя. В случая индиректно уронваш името ми и ме злепоставяш в обществото. Понеже знам наистина кой си, ако втори път направиш нещо подобно ще ходим на друго място - няма да те оставя, обещавам!

С неуважение: Христо Христов