Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - hristo
Потребителско име:hristo
Име:Господин Христо Христов
Статус:потребител с права / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:03.10.07, 15:12 (преди 12 години)
Брой коментари в Новини:329
Последна промяна:03.10.07, 15:14 (преди 12 години)


Последните коментари в новини:


а № 8 - Винаги съм държал на думата си, но когато беше нашата полемика, никой не е знаел, че ще има празник. Като редактор на етрополската секция имам задължението да покривам всичко, което става в Общината. На предложения час беше поредното мероприятие от празника, поради което не мога да бъда на две места - по-важно ми е мероприятието.

На № 9 ще кажа, че няма от какво да се срамувам, освен от такива като него, които си завират гагата, където не им е работя.За разлика от него, аз има какво да работя, а не да седя пред компютъра и да се чудя от коя да умра.
Освен това, драги ми анонимнико, тази ти реплика може да се квалифицира и по друг начин, защото се касае до много неща, за които едвам ли ще се сетиш. Ако разбираш за какво става въпрос, нямаше да се изтърчиш като пуле пред майка си и да отговаряш от мое име. Не съм те упълномощавам да ме представляваш, затова втори път не ми пресичай пътя. В случая индиректно уронваш името ми и ме злепоставяш в обществото. Понеже знам наистина кой си, ако втори път направиш нещо подобно ще ходим на друго място - няма да те оставя, обещавам!

С неуважение: Христо Христов

В рамките на програмата имаше предвиден и концерт на Софи Маринова на площада, но беше пред провал заради разразилата се буря.
Концерт все пак имаше в салона на читалището, но поради наплива на много зрители, си стигна до пререкания пред входа.

hristo, 20.06.2019, 06:19:46 (преди 7 месеца)
Етрополе / Сдружение „За Етрополе” с ново амплоа
Издател и спонсор са две различни неща. Обединява ги само факта, че и двете са за "ползу роду".

Точно заради забравянето, човечеството е измислило ПАМЕТНИЦИТЕ - да напомнят на следващите поколения важни моменти от живота на обществото.