Състезателите по таекуондо от клуб "Таек кион" - версия ITF, спечелиха 10 титли на по 7 сребърни и бронзови медала на традиционния коледен турнир "Млади приятели на полицията".

Тази година той се състоя в Перник и в него взеха участие близо 200 състезатели от цялата страна. Както винаги, дисциплините бяха две - туль, или форма, и спаринг. При децата от 10 до 12 г. Николай Петков взе златото на спаринг в категория до 36 кг, а Василена Тодорова стана първа на форма. Георги Дачев е втори на форма, Ирена Димитрова и Марчела Василева са трети - също на форма. С по два медала в тази възраст са Росен Христов - сребро на спаринг и бронз на форма, Радиана Коцева - сребро на форма и бронз на спаринг.
При по-големите - до 14 години първи на форма са Деян Климентов и Теодора Николова. Цветелин Стефанов е втори на туль, а Георги Василев - втори на спаринг. С призови места са Преслава Петрова и Цветан Василев - трети на форма, и Цветан Георгиев до 55 кг - също трети.
При юношите и девойките класа показа завърналата се Ирен Виткова, като взе златния медал на спаринг и бронзов на форма. Лидерът Иван Стамболийски отново премина лесно през всичките си съперници и стана победител до 31 кг. Другата девойка Веселка Иванова също стана първа, но на форма, Димитър Иванов до 69 кг със сребро на спаринг и бронз на форма.
Възпитаниците на треньора Борислав Витков спечелиха отборно второто място при децата и трето при юношите. Всички участници наблюдаваха крайно интересни демонстрации на полицаи по самоотбрана и дресировка на полицейски кучета.