Продажбата на билети за олимпийските игри "Лондон 2012" започва на 7 юли, четвъртък, от 10 часа. Официален агент по продажбата на билетите е "Джет Сет Спорт/Ко Спорт", а самата продажба става на интернет страницата на фирмата www.cosport.com Поради големия интерес към игрите в Лондон и ограничените количества билети, се препоръчва да се регистрирате незабавно или най-късно до 2 часа преди часа за онлайн продажбата.

"КоСпорт", официален партньор на Българския олимпийски комитет (БОК) е утвърден като единствен упълномощен да продава билети, пакет билети и пакет от услуги за потребителите в България. От БОК предупреждават кандидатите за място сред зрителите на Олимпийските игри, че други неупълномощени фирми или мними (фалшиви) страници в интернет могат да претендират, че продават олимпийски билети.

Освен това, потребителите, трябва да знаят, че дори автентичните олимпийски билети могат да бъдат анулирани от Организационния комитет на Олимпийските игри "Лондон 2012", ако са закупени чрез неупълномощени (нерегламентирани) канали за продажба. Затова, моля, да бъдете внимателни при покупката на билети за игрите и това да става само чрез "КоСпорт".