Европейският клубен шампион по баскетбол за мъже Панатинайкос (Гърция) ще гостува на Левски в зала "Арена Армеец София". Срещата на 28-ми септември ще бъде и бенефис на легенда Георги Младенов. Двубоят ще се проведе от 20.00 часа. Мачът ще бъде с билети, но цената все още не е уточнена. Панатинайкос, който е 9-кратен пореден шампион на Гърция, гостува в България за последно през 2002 година, когато участва в турнира за Наградата на София. Двубоят между Панатинайкос и Левски се урежда в последните няколко месеца, тъй като програмата на гръцкия тим е доста натоварена.

Според старши треньорът на Левски Константин Папазов, който е организатор на мача, това ще е "голямо баскетболно събитие". Георги Младенов ще играе като гард на Левски.

Срещата ще има специален сценарий, който обаче все още не е уточнен. "Мечтая залата да е пълна. За мен това ще е най-доброто изпращане. Ще съм много щастлив, ако има много хора в залата. Не мога да отрека, че е приятно и е признание за това, което е направил човек. Идва европейският шампион и такава легенда като Желко Обрадович и това ме прави горд", заяви Георги Младенов.