Като председател на досегашния управителен съвет на БК Балкан трябва да заявя, че оставяме клуба без никакви задължения. Нещо, което не се е случвало никога досега  при предишните смени на ръководствата на клуба.


Още по-важното е, че успяхме да постигнем и голяма част от целите си, които заявихме при поемането на клуба. Когато стана това, мъжкият отбор бе във втора дивизия. Още на следващата година стана нещо, което не бяхме планирали предварително, но зарадва всички изключително много - спечелването на бронзовите медали в мъжкия шампионат. С това вдигнахме доста високо летвата, вследствие на което се появиха и по-големи претенции от определени играчи. И след като не бяха удовлетворени в това отношение, те преминаха в други отбори. Оттам се получи и последвалия спад в класирането.


Що се отнася до подрастващите, продължи да се подобрява представянето на отборите в първенствата на България. За периода, в който управлявахме, бяха спечелени две шампионски титли и общо 5 медала от държавните шампионати. Върнахме се и към една позабравена традиция да правим селекция при подрастващите извън Ботевград с привличането на играчи от други места. Освен това в последните две години БК Балкан издържаше и участието на втори отбор в първенството на "А" група.


Изказвам голяма благодарност към всички досегашни членове на управителния съвет, с които работехме заедно - Красимир Георгиев, Александър Атанасов, Владимир Иванов, Михаил Михайлов, Димитър Пенчев, Николай Иванчев.  Смятам, че успяхме да запазим в голяма степен баскетболната марка "Балкан" въпреки тежкия период, в който поехме ръководството на клуба.