"С голяма вероятност си осигуряваме първото място и имайки предвид как се движат нещата си мисля, че сме в добра позиция.


Реално не съм доволен как играхме в края и не съм доволен от съдийството. Те имаха десет опита за флопинг и не получиха и предупреждение. И двата отбора играха по-добре от преди два месеца, когато беше малко мъчно за гледане. Далеч сме от това, което реално можем. Доволен съм от младите, които заиграха добре, а някои от чужденците вече ги бе хванало коледното настроение.


Основното е младите състезатели да напредват. Гледаме мач за мач, уважаваме всички противници. Искаме да играем нормално и това е начинът да развиваш играчи. От друга страна единствено тази зала не е в състояние да се играе плейоф и не играем за голямо предимство.


Ако ме питате бих искал да ходим да играем в Литва - има хубава храна, хубави жени, има и хубави зали. Зали като в Ямбол и Варна стават за финалите, а само нашата не става. Ако погледнете залите, в които играхме в ЕвроЧалъндж, то няма да са по стандартите на БФБ. Ако това е, за да има интересен шампионат, ще се съобразим."