Кандидатът за кмета на Ботевград Иван Гавалюгов гостува днес на пенсионерите от клуб “Светлина“. Заедно с него бяха част от кандидатите за общински съветници на МИР – Ботевград – Тихомир Найденов, Лили Димитрова, Николай Клюнков, Иван Редовски и Еленко Иванов, който е кандидат за втори кметски мандат на село Трудовец.


“Пожелавам ви най-вече да сте здрави, все така сплотени, да имате много поводи да се събирате, да се радвате, да сте усмихнати, да сте заобиколени от вашите любими и близки хора и още дълги години да имате възможност да празнувате“, пожела на членовете на пенсионерския клуб Иван Гавалюгов. 


Кандидатът за кмет на Ботевград представи кандидатите за общински съветници и кандидатa за кмет на Трудовец. И с шеговит тон се обърна към домакините от клуб “Светлина“: “Няма да отправям призив към вас, защото вие сте достатъчно разумни, самостоятелни, мислещи хора. Когото си харесате, него подкрепете! Ние няма да ви се разсърдим.“.


Пенсионерите бяха на тържествен обяд по повод отминалия празник на възрастните хора, който тази година се падна в почивния неделен ден. 


Клубът се помещава в обновения комплекс зад сградата на общинската администрация. Там своите срещи по график провеждат и други местни организации, които развиват дейност и имат нужда от помещения за тази цел. 


МИР Ботевград участва с  №63 в бюлетината за Местните избори на 29 октомври 2023 год.


Купуването и продаването на гласове е престъпление!