Константин Папазов вярва, че финансова ситуация в Левски ще се подобри. В последните седмици столичани са изправени пред сериозни проблеми от въпросното естество, а по-рано тази седмица бяха напуснати от двамата им чужденци – Алън Арнет и Джон Флорвиъс, които потеглиха в посока Рилски спортист.


 Все пак президентът на „сините“ отбеляза, че търси варианти за спасението на клуба, като се очакват повече резултати да има в първите дни на новата календарна година. Пред Superbasket.bg той говори още за ситуацията с настоящия спонсор и за последните промени в състава на действащия носител на Купата и Суперкупата на България. Ето какви бяха думите на Папазов:


 „Винаги има надежда нещата да се подобрят, търсим варианти. На този етап се водят разговори. Имаме договор за спонсорство с бетинг компания, който изтича в края на календарната година и не може да бъде продължен. От компанията са доволни много от нашия клуб, но се промениха закони. Войната в Израел също много се отразява, защото бизнесът на този спонсор е свързан с израелски клиенти. Има обективни причини, няма сърдене. Договорът е изпълнен. Говоря и търся контакти.


„Трябва да оцеляваме. Алън Арнет и Джон Флорвиъс бяха безкрайно коректни към нас. Казахме им, че не можем да ги бавим, защото няма смисъл от цялата работа. Трябва да бъдем хора. Играчи се намират, не е такава драма. Водя разговори и се срещам с компании, надявам се до 10 януари да има някакъв резултат. В момента дните са малко неудобни“, поясни Тити.


 „Арнет и Флорвиъс имаха договори, но преценихме, че заради тази неизвестност е по-добре да потърсят други отбори. Естествено, останалите играчи остават на този етап. Никой не може да каже какво ще се случи утре, нищо не знаем. Неизвестността е пълна. Надявам се, че ще намерят спонсори, които да помогнат за съществуването на Левски и след това да мислим за по- добра селекция“, подчерта Папазов.